Vereniging

Openingsuren

In de kelder van VILLA LUCIE heeft Campenholt van de gemeente een thuisbasis toevertrouwd gekregen. Hier worden alle documenten en objecten die de heemkring in bezit krijgt gecatalogeerd en opgeslagen.

Elke dinsdagavond van 18 tot 20 uur vindt hier een treffen plaats tussen geïnteresseerden die dan praten over diverse onderwerpen, opzoekingen doen, de catalogus verder aanvullen enz.

Deze dinsdagavonden staan voor iedereen vrij, dus ook voor u. Gelieve wel vooraf een seintje te geven als u graag zou langskomen. Indien u iets in het bijzonders zoekt, graag ook vooraf melden: misschien kunnen we het voor u klaarleggen (tel: 016/65 99 39).

Misschien wenst u een gift te doen? Ook zeker welkom !

De heemkring in de bibliotheek !

Misschien heeft U er wel eens aan gedacht om de heemkring op te zoeken, maar omdat er alleen op dinsdagavond in de Villa Lucie (oud-gemeentehuis tegenover de kerk) die mogelijkheid is, hebben we voortaan elke vierde zaterdag van de maand een plaatsje gevonden in de bibliotheek tijdens de gebruikelijke openingsuren van 10 tot 13 uur. U kunt ons dan vragen stellen over voorouders, plaatsen en adressen, boeken en foto's, kortom de informatie over het verleden van Kampenhout en Berg, Buken en Nederokkerzeel. Zelfs met vragen over randgemeenten kunnen we U misschien helpen. En tegelijkertijd kunt U ons tonen, wat U bezit en voor ons van belang zou kunnen zijn om te bewaren. Wij zoeken bidprenten en doodsbrieven, oude familiefoto's, verhalen over onze gemeente, voorwerpen. En wij zullen daar aanwezig zijn met scanners, zodat wij Uw kostbaarheden kunnen digitaliseren. Heeft U films, video's of dia's ? Wij zorgen ervoor, dat die gedigitaliseerd worden en vanzelfsprekend krijgt U daar een kopie van.


"Heemkring in de bib" - 2021:

Wegens de COVIDmaatregelen werden de zittingen in de bib tot nader order opgeheven.


...telkens van 10u tot 13u.


[ terug naar vorige pagina ]
logo Campenholt
© 2010-2021
Heemkring Campenholt - Kampenhout
Consulteer onze Copyright voorschriften.
website heemkring:www.campenholt.be
contact heemkring: info@campenholt.be

Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 09-06-2021
webmaster: webmaster@campenholt.be