Publicaties

Jaarboek 2018 - Heemkring Campenholt

Velen hielden het niet voor mogelijk: hoe zou je jaarlijks een nieuw boek kunnen uitbrengen met razend interessante artikels over en door Kampenhoutenaren? Dat houden ze nooit vol.
Het achtste Jaarboek van Campenholt bewijst het tegendeel. Opnieuw vonden meer dan tien artikels hun weg naar dit jaarboek. Volgende onderwerpen worden onder andere aangesneden: het orgel in de kerk van Nederokkerzeel, Kampenhouts ereburger Marcel Pira, Donjoncultuur in Vlaanderen, ... Bijzondere aandacht dit keer gaat naar WOI in het kader van de herdenking van 100 jaar wapenstilstand.
Het jaarboek 2018 van heemkring Campenholt is vanaf 14 december 2018 te koop.
 

Inhoudstafel volgt later.

 
De prijs per boek bedraagt 15 euro.
Het boek kan gekocht worden tijdens de voorstelling en de daaropvolgende tentoonstelling van 15-17 december en later in bepaalde verkooppunten in het dorp (zie verder), bij de bestuursleden of in VILLA LUCIE (1ste verdieping) bij Gerry Croon, departementshoofd culturele zaken en tevens secretaris van Campenholt.

Deelnemende handelaren:

  • Mini-market (Spar) Kampenhout (Kerkstraat 33 - 1910 Kampenhout)
  • Delhaize Kampenhout (Stationstraat 64 - 1910 Kampenhout)
  • Spar Berg (Kerkhoflaan 24 - 1910 Berg)

Je kan ook lid worden van de heemkring. Het jaarboek is inbegrepen in het lidgeld. Meer info hieromtrent vind je op onze pagina Vereniging > "Lid worden".

Jaarboek 2018

logo Campenholt
© 2010-2018
Heemkring Campenholt - Kampenhout
Consulteer onze Copyright voorschriften.
website heemkring:www.campenholt.be
contact heemkring: heemkring@kampenhout.be

Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 11-10-2018
webdesign: highgate '57